設為首頁收藏本站

GayTie 討論區 -- 免費分享同志影片、同志圖片、同志文學的交友論壇

加入討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1341|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

双 Pair of Love 口白版 三分鐘預告片

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 推薦推薦 反對反對1
推薦
好似幾好睇咁
推薦
好似幾好睇咁
- W& v% g) H# A男 發表於 2010-8-8 15:34
3 E/ P  T$ j, G' V  h, t
- I+ |4 d( G) |# l; A! ]+ a
# |# f  j5 _; l! k
    但係我哋都無得睇- -
推薦
DVD 都無咩?
推薦
等我支持下你啦!
推薦
但係我哋都無得睇- -7 v& b: Y6 E) d2 G3 n6 z
~smile仔~ 發表於 2010/8/8 23:06

, C. n& `# c( B! @; r! w7 A$ H, n3 c- l
; w) @. E- ?/ y+ r: V
   冇得睇?!點解啊?
推薦
冇得睇?!點解啊?
# D( ]8 w* `. F) _! F/ E' r725028457 發表於 2010-8-9 13:21

- s& W/ w/ j' F9 W
1 j! D5 G& i: ^  i& o
; E* A3 y. [3 P6 n  F4 m    咦...  Z) x; B8 o) D& y, K" `% d- z
依加又有番2 \1 I4 w% S+ c# k
佢係台灣人哋畢業製作
$ r% s$ y( T# O9 C, g6 [/ F$ B之前D 碟已經賣晒
! N* \- Z% E2 g9 T2 R. l3 s6 m依加好似又有番
套戲幾有feel wo
唔怪之得你呢個Post,
# q1 Q4 y; B) _% N" ]8 n7 @2 d同埋仲有個Drama既Post咁熟口熟面,& \0 Z! {; \: w5 [
原來我有friend係飛卜度share過呢兩樣野=/="
認真: 有無VCD/DVD賣?
認真: 有無VCD/DVD賣?7 m8 z: P5 J+ |6 M: Z5 i) J
男 發表於 2010/8/14 03:11

6 z, d& v; p0 k! T+ R6 h4 W9 E0 i( M: p) D. |; h; O/ d, ?
! {" w8 t) k) f- `2 {' b' ?
   我就未見過啦~~